DIENSTEN

Massagepraktijk Rosman werkt met moderne kennis en bewezen methodieken. 

sportmassage hellevoetsluis

(SPORT)MASSAGE

Of u nu sport of niet, recreatief of intensief, een (sport)massage is voor iedereen. Een (sport)massage is gericht op onderhoud van de spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit de spieren afgevoerd. Dit maakt sneller herstel van de spieren mogelijk. Een regelmatige behandeling kan lichamelijke klachten verminderen en/of voorkomen. 

BLESSURE PREVENTIE

Een evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Deze behandeling is er op gericht om dit evenwicht te bereiken of te handhaven doormiddel van stretching, rekoefeningen en/of taping. Door middel van onderzoek wordt gekeken welke maatregelen er genomen kunnen worden om schade aan gezondheid en het lichaam te voorkomen.  

 

blessure preventie massagepraktijk hellevoetsluis

BLESSURE BEHANDELING

Begeleiding of behandeling bij het herstel van een reeds aanwezige blessure. Tijdens een eerste afspraak zal een diagnose worden vastgesteld. Door mijn ervaring, verschillende manieren van aanpak en door het toepassen van bewezen methodieken help ik veel mensen van een blessure. Uiteraard behandel ik alleen blessures die binnen mijn competentie liggen. 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ervaart u stress of heeft u stijve spieren? Verwen uw spieren en kom zelf tot rust tijdens een ontspannende massage. Tijdens deze massage kunt u even dagelijkse beslommeringen en stress van u afzetten en heerlijk wegdromen. Door geurende oliën en een zacht achtergrond muziekje wordt het lichaam rustig gemasseerd zodat de mens weer in balans komt met lichaam en geest.   

taping massagepraktijk hellevoetsluis

MEDICAL TAPING

Medical taping is een methode van tapen vanuit de gedachte om beweging en spieractiviteit te bevorderen voor de gezondheid. De gedachte hierachter is dat spieren niet alleen nodig zijn voor de beweging, maar daarnaast ook bepalend zijn voor bijvoorbeeld de bloed-en lymfecirculatie en de lichaamstemperatuur. Als spieren niet goed functioneren, kan dat dus een scala van klachten en aandoeningen geven. 

PHYSIOKEY BEHANDELING

Een blessure die maar niet over gaat? Maak een afspraak voor een Physiokey behandeling. De Physiokey is een medische tool voor therapeuten. Een bewezen nieuwe methode voor functieherstel en balans in het autonome zenuwstelsel. Gebaseerd op een methode die op het elektrische systeem van uw lichaam werkt, zodat het kan reageren en zichzelf kan genezen. 

physiokey massage hellevoetsluis

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Benieuwd hoe ik u kan helpen? Maak een gratis eerste afspraak..

werkwijze massagepraktijk hellevoetsluis

WERKWIJZE

Maak een gratis afspraak voor een intake en diagnose. In overleg bepalen we het behandelplan.

tarieven massagepraktijk hellevoetsluis

TARIEVEN

Rosman werkt op basis van variabele tarieven. Een eerste afspraak en vaststelling van de diagnose zijn altijd gratis.